Werken bij

Dit is Rik, de oprichter van TrikLink en daar geniet hij elke dag van. Samen met verschillende partners wordt er elke dag aan de ontwikkeling en promotie van TrikLink gewerkt.

Join the team

Bij TrikLink zijn we constant bezig om het platform nog beter aan te laten sluiten bij de gebruiker. Maar ook het vergroten van het aantal gebruikers en klanten is een continu proces. Om de vraag bij te houden zijn wij ook altijd op zoek naar mensen die TrikLink begrijpen, die de uitdagingen van klanten begrijpen en dit kunnen vertalen naar verbeteringen in het product of commercieel op de goede manier in de markt kunnen zetten.

Momenteel zijn wij op zoek naar de juiste mensen voor onderstaande posities:

Inside sales:

Als inside sales ben je bij TrikLink verantwoordelijk voor alle stappen in het salesproces van acquistitie tot after sales. Op basis van jouw ervaring met onze klanten, denk je na over de beste manier om nieuwe klanten te benaderen en geef je feedback aan de productontwikkelaars.

Voor bestaande klanten ben je het eerste aanspreekpunt, je moet daarom op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en met die kennis ondersteun en adviseer je onze klanten om zo het maximale uit TrikLink te halen.

De klant staat centraal en zolang zijn vragen aansluiten bij onze visie, easy access to relevant information, doen we alles om aan klantverzoeken te voldoen. Verzoeken die niet aansluiten bij onze visie weet jij correct af te handelen zodat de relatie met de klant alleen maar beter wordt.

 

Interesse? Stuur je cv naar [email protected]